Email: booking@qtrans.dk

Mobil nr. +45 91419901

Q TransQ Trans har siden 1992 beskæftiget sig inden for spedition, shipping, ekspres kørsel, lager og distribution.


Vi har et højt serviceniveau og leverer professionel rådgivning og vejledning indenfor forsendelse af personlige effekter og pakker.

 

Med samarbejdspartnere i hele Skandinavien kan vi skræddersy vores kunders transportopgaver i ind- og udland. Vi kører dør til dør døgnet rundt og sørger altid for at kunden får en positiv oplevelse. Vi leverer der hvor kunden ønsker at få det leveret.

Hos os er det kun en der er i centrum og vores kundekreds er hurtigt voksende på grund af vores kvalitet, stabilitet, fleksibilitet, service, samt nænsomme behandling af vores kunders gods.

 

Det er med os og vores erfarne personale at vores kunder finder de rigtige løsninger på deres transportopgaver og lagerløsninger. Vi løser opgaverne store som små i både ind- og udland. Hvad enten der skal køres, flyves eller måske en kombination af begge dele, så klarer vi opgaven.OFFICE:

Q Trans ApS

DK - 2625 Vallensbæk

CVR 37600725


BANK:

Danske Bank

Reg. nr. 3409

Kontonr. 0011873839


MAIL ADRESSE:

qtrans@qtrans.dk


MOBIL NR.:

+45 91419901
Udland


Vi samarbejder med de største, bedste og stærkeste aktører på verdensmarkedet, hvor vi aktivt går ind og forbedrer deres eksisterende produkter.


Dette betyder bl.a. at vi kan tilbyde speciel opfølgning på vores kunder af vores egen kundeservice, udskrivning af fragtbreve, mere fordelagtige priser, senere afhentningstider m.m.


Ring eller skriv til os og få meget mere at vide om, produktet, tider og priser.Express

 

Q Trans tilbyder at udføre ekspres kørsel såvel i Danmark, som i udlandet og det er altid beregnet på km. takster.


Vi kører direkte fra A til B med forsendelsen, hvilket sikrer at forsendelsen når frem til modtageren hurtigst muligt. Vi udfører kun kørsel med vore egne sikkerhedsgodkendte chauffører, hvilket er din garanti for en sikker, hurtig og præcis transport.


Vi fastlægger afstanden mellem afsender og modtager ved hjælp af vejdatabaser og er derfor altid i stand til at finde den nøjagtige afstand. Derfor kan vi også oplyse prisen allerede ved booking.


Distribution


Har du et dagligt ekspresflow med krav om hurtig og sikker levering og vil du være et skridt foran konkurrenterne når det gælder levering af dine forsendelser, er vores distribution det helt rigtige produkt at vælge.


Vi afhenter hos dig om og leverer hos dine modtagere i leveringsområdet inden dagen er omme. Hele distributionen foregår i egne sikkerhedsgodkendte biler. Med vores ekspresflows løsning betaler du kun pr. levering og ikke pr. pakke.


Copyright @ All Rights Reserved