Om Q Transport

Q Transport Q Transport har under hovedfirmaet AZH Transport siden 1992 beskæftiget sig inden for spedition, shipping og lager.


Vi har et højt serviceniveau og leverer professionel rådgivning og vejledning indenfor forsendelse af personlige effekter og pakker.

 

Med samarbejdspartnere i hele Skandinavien kan vi skræddersy vores kunders transportopgaver i ind- og udland. Vi kører dør til dør døgnet rundt og sørger altid for at kunden får en positiv oplevelse. Vi leverer der hvor kunden ønsker at få det leveret.

Hos os er det kun en der er i centrum og vores kundekreds er hurtigt voksende på grund af vores kvalitet, stabilitet, fleksibilitet, service, samt nænsomme behandling af vores kunders gods.

 

Det er med os og vores erfarne personale at vores kunder finder de rigtige løsninger på deres transportopgaver og lagerløsninger. Vi løser opgaverne store som små i både ind- og udland. Hvad enten der skal køres, flyves eller måske en kombination af begge dele, så klarer vi opgaven.OFFICE:

Q Transport

Læhegnet 73D

DK - 2620 Albertslund

CVR 42600563

MAIL ADRESSE:

qtrans@qtrans.dk


MOBIL NR.:

+45 29701461


BANK:

Sparkassen Danmark

Reg.: 9070

Konto: 1633225784


Udland


Vi samarbejder med de største, bedste og stærkeste aktører på verdensmarkedet, hvor vi aktivt går ind og forbedrer deres eksisterende produkter.


Dette betyder bl.a. at vi kan tilbyde speciel opfølgning på vores kunder af vores egen kundeservice, udskrivning af fragtbreve, mere fordelagtige priser, senere afhentningstider m.m.


Ring eller skriv til os og få meget mere at vide om, produktet, tider og priser.